ActionType

Sporterinbalans voor advies en begeleiding bij sport(prestaties) en gezondheid.

Persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten

Wat zijn jouw drijfveren?

Renske Winters is gecertificeerd ActionType profiler en tester van de DMD's.

Testen van jouw persoonlijke Drijfveren

Laat jouw Drijfveren bepalen en krijg inzicht in wat jou drijft en energie geeft om ergens voor te gaan, dan wel goed in je vel te zitten.

Hoe gaat dit in z'n werk: Fysieke testen inclusief nabespreking en basisrapportage, waarbij de persoonlijke drijfveren inzichtelijk gemaakt worden met bijbehorende karakteristieken en behoeftes. .

Kosten 65 euro p.p., incl btw.

Laat je naast je Drijfveren ook je Action Type profiel testen, dan zijn de kosten voor de Drijfveren test 30 euro, incl btw.

Voor (sport)teams zijn er kortingsmogelijkheden.

Testen van Drijfveren binnen bedrijven en instellingen

De kracht van het team zit hem in de diversiteit van de verschillende personen. Op basis van de persoonlijke drijfveren wordt er een teamprofiel gemaakt. De persoonlijke drijfveren worden per persoon in een basisrapportage gezet en voor het team wordt het teamprofiel uitgewerkt, waarin de kracht van het team duidelijk wordt maar ook waar aandacht op gevestigd moet worden om ieder individu goed tot zijn / haar recht te laten komen.

Hoe gaat dit in z'n werk; Fysieke testen voor ieder persoon inclusief nabespreking en basisrapportage, waarbij de persoonlijke drijfveren inzichtelijk gemaakt worden met bijbehorende karakteristieken en behoeftes.

Het teamprofiel evenals de rapportage zal in een aparte sessie worden besproken en toegelicht, waarbij er ook over de individuele verschillen wordt gesproken. Waar ligt de kracht en waar vergt iets aandacht.

Voor in company (tot 12 personen) zijn de kosten 1350 euro excl btw.

Coach-sessies

Voor individuele personen / sporters, trainer-coaches en leidinggevenden die aan de slag gaan met de Actiontypes® profielen en DMD's is er begeleiding en follow-up mogelijk. Afhankelijk van de situatie en de behoefte (maatwerk) kijken we samen naar de mogelijkheden. Kosten n.t.b.

Disclaimer ActionTypes®

  1. ActionTypes® geeft inzicht in voorkeuren van doen en laten puur actiontypisch beredeneerd. Achter het type komt de zgn. persona te voorschijn die het onderlinge verschil tussen mensen maakt van hetzelfde type door interactie tussen aanleg/ talent, temperament, karakter met opvoeding, sociale context, omgeving, school, training en opleiding. Het principe van Nature en Nurture.
  2. ActionTypes® is slechts een middel om naar de werkelijkheid te kijken! Je bent meer dan 4 letters. 
  3. ActionTypes® verschaft inzicht in de wijze hoe de mensen de werkelijkheid beleven. Met die kennis is het als trainer/ coach, onderwijzer /leraar  /docent, werker in de zorg en bedrijfsleven nu een koud kunstje om aan te sluiten bij die werkelijkheid en zo maatwerk te leveren, economisch te handelen, energie zuinig te zijn en diversiteit te waarderen in het dagelijkse leven.
  4. ActionTypes® is niet bedoeld om mensen in een hokje te plaatsen. .
  5. ActionTypes® beschrijvingen zijn respectvol. Degene die nog niet met ActionTypes® bekend is wordt geadviseerd er meer over te lezen om daarmee zijn/ haar eigen gedrag te kunnen plaatsen en te begrijpen.
  6. De MBTI® vragenlijst uitkomst en de ActionTypes Benadering lopen niet altijd één op één. De scores uit de fysieke testjes die ActionTypes® heeft ontwikkeld om voorkeuren te vinden en te bevestigen prevaleren boven een andere uitkomst verkregen uit de cognitieve MBTI® vragenlijst.

 

Socials

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en volg ons op de onderstaande kanalen