Informatie

Sporterinbalans voor advies en begeleiding bij sport(prestaties) en gezondheid.

Persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten

Renske Winters

Alle diensten en activiteiten worden verzorgd door Renske Winters. Renske heeft een achtergrond in de schaatssport en heeft als wedstrijdsporter in 2012 Sporterinbalans opgericht. Vanuit de gedachte 'Fysiek én Mentaal in balans' geeft ze advies en begeleiding op het gebied van sport en gezondheid.

 

"Zelf ben ik relatief laat begonnen met de wedstrijdsport, maar heb mij altijd wel kunnen doorontwikkelen. In al die jaren heb ik heel wat (internationale) kennis en ervaring opgedaan op allerlei gebied. Wat je daarin tegenkomt en ook waar je allemaal komt heb ik altijd erg waardevol en leerzaam gevonden. Ik heb als wedstrijdschaatser m.n. bij het Masterschaatsen (leeftijd v.a. 30 jaar) verschillende mooie prijzen gewonnen, waaronder 11 wereldtitels (6x sprint en 5x allround). Ook wielrennen heeft mij altijd getrokken en daarom heb heb ik toch op 37 jarige leeftijd nog de stap gezet om wedstrijden te gaan rijden. Ik heb in die drie jaren dat ik koerste 3x meegedaan aan het NK voor elite dames. Onlangs heb ik aan het eind van het afgelopen schaatsseizoen ('22-'23) mijn actieve wedstrijdperiode afgesloten.

Inmiddels ben ik ook al weer wat jaren actief als gediplomeerd trainer-coach in het schaatsen. Naast het trainen en coachen van schaatsers werk ik ook met zwemmers en hardlopers. Niet alleen (top)sportgerichte begeleiding en coaching, maar ook begeleiding en advisering bij het nastreven van een gezonde leefstijl behoort tot de mogelijkheden.

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik ook verschillende groepstrainingen en verzorg ik diverse (sportieve) activiteiten.

Mijn focus en passie bij het trainen en begeleiden van mensen ligt m.n. bij het persoonsgericht werken. Er achter komen wat iemand nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen is daarbij een mooie uitdaging. Ik vind het belangrijk om ook als trainer-coach mijzelf te blijven ontwikkelen en scherp te blijven. Daarom volg ik regelmatig verschillende bijscholingen op allerlei gebied".

Socials

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en volg ons op de onderstaande kanalen