Workshops

Sporterinbalans voor advies en begeleiding bij sport(prestaties) en gezondheid.

Persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten

Action Types Benadering (ATB)

Wat is de ActionTypes Benadering (ATB)?

Brengt het handelen van bijv. de sporter op één lijn met wie hij als uniek persoon is en wat hij nodig heeft.

 

De ATB is een innovatief hulpmiddel gericht op het leveren van maatwerk bij de ontwikkeling van menselijk potentieel. De individuele voorkeuren en behoeften die van jongs af aan bij een ieder zo kenmerkend verweven zijn in persoonlijkheid en motoriek. Een benadering waarbij de coach, leraar en begeleider zijn eigen ervaringen centraal stelt of iedereen over één kam scheert gaat niet werken.

Vanuit deze invalshoek is het een bijzonder geschikt hulpmiddel voor toepassing binnen de sport, het onderwijs, de zorg, alsmede binnen private en publieke organisaties. In feite overal waar mensen met elkaar samenwerken en/of ontwikkeling in het functioneren een rol speelt, kent ActionTypes een aanzienlijke meerwaarde.

Binnen de ATB wordt voor ieder individu de verbinding tussen het cognitieve emotionele/mentale en het motorische inzichtelijk. Het is een totaalbenadering.

 

Binnenkort worden er een aantal workshops gegeven door Renske Winters. Nadere info volgt z.s.m. Wel kun je alvast meer lezen over Action Types en wat het jou kan bieden om jouw persoonlijke voorkeuren te kennen.

Socials

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en volg ons op de onderstaande kanalen