Waar zit de kracht van alleskunner Jordan Stolz?

Een interview op schaatsen.nl met Bennie Douwes van de Action Types Academy over schaatser Jordan Stolz. Deze jonge schaatser had ook dit jaar weer een bijzonder goed seizoen. Waarom rijdt hij toch zo hard? In dit interview wordt de Action Types Benadering nog maar weer eens onder de aandacht gebracht.  Waar het gaat over gebruik maken van de natuurlijke voorkeuren in het bewegen en hier specifiek in het schaatsen. Action Type gaat meer dan alleen over motoriekstijl. Er is altijd een verbinding met cognitie en emotie.

Lees meer »

De kracht van jouw voorkeuren

Handelen vanuit je voorkeuren is sterker, efficiënter, succesvoller en kan een hoop narigheid voorkomen op cognitief, emotioneel én motorisch gebied! Gelukkig dat ook binnen het schaatsen dit steeds meer wordt gezien. Niet alleen in de sport werkt dit zo, maar ook in het bedrijfsleven... eigenlijk overal waar men bezig is met ontwikkeling (persoonlijke ontwikkeling en binnen teams). Fijn dat ik hier ook mijn steentje aan mag en kan bijdragen!

Lees meer »

Circuittraining op de IJsselkade

Afgelopen zomer hebben we een superleuke training kunnen doen in Doesburg op de IJsselkade, met dank aan Muscle Power! Trainen met losse materialen daar ben ik een groot voorstander van. Door deze training lekker in de buitenlucht te kunnen doen, met ook nog eens een geweldig uitzicht over de IJssel met op de achtergrond de Posbank waren we met z'n allen hele blije mensen :)

Lees meer »

Blogs bij Muscle Power

In de Muscle Power blog gaat het over veel verschillende onderwerpen - niet alleen over Muscle Power zelf, de producten en activiteiten, maar ook over hoe je goed sport en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn in de fitnesswereld. Ook brengen ze je graag in contact met professionals.

Lees meer »