Training & Coaching

Sporterinbalans voor advies en begeleiding bij sport(prestaties) en gezondheid.

Persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten

Action Types Benadering

De Action Types benadering gaat over voorkeurshandelen op cognitief, emotioneel én motorisch vlak. Iedereen handelt vanuit een bepaalde voorkeur. Denk bijvoorbeeld aan hoe leer je, heb je behoefte aan organisatie en structuur en ben je taakgericht of past een improviserende stijl beter bij jou. Ben je meer van het ‘doen-denken-doen’ of van het ‘denken-doen-denken’. Kijk je graag vooruit of ben je meer in het hier en nu. Jouw dominante mentale functie is jouw fundament, jouw koersbepaler. Ook op motorisch vlak zijn er voorkeuren te onderscheiden. Inzicht krijgen in jouw voorkeuren en hoe je dit kunt implementeren in je dagelijks leven en sport?

Trainingsplan

Ben jij prestatiegericht met je sport bezig dan is het verstandig om met een persoonsgericht plan aan jouw doelen te werken. Daarbij is het totaalplaatje van belasting - belastbaarheid altijd iets waar rekening mee gehouden dient te worden. Een goede balans hierin, in samenhang met een voor jou optimaal programma, draagt bij aan jouw sportbeleving, plezier en kan het blessures helpen voorkomen. Al met al belangrijk om jouw prestatiedoelen te bereiken.

Fitplan

Wil jij je gewoon lekker fit voelen, werken aan je gezondheid en daar in de breedte mee aan de slag? Dan past een Fitplan bij jou!

Samen kijken we naar jouw wensen, doelen en wat bij jou past. Het gaat er namelijk om dat het vol te houden is en eigenlijk dat het een 'normaal' wordt.

Voeding

Goed eten is belangrijk voor je gezondheid en voor eventueel je sportprestaties. Naast koolhydraten, eiwitten en vetten gaat het ook over de nutriënten in je voeding. Voldoende (lees optimale) hoeveelheid binnen krijgen. Hoe ziet dat er uit?

Socials

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en volg ons op de onderstaande kanalen