Renske Winters

Vijfvoudig Wereldkampioen Allround, Masters SenB 30-35, 35-40 jaar (schaatsen)
Zesvoudig Wereldkampioen Sprint, Masters SenB 30-35, 35-40 jaar, 40-45 jaar (schaatsen)
Viervoudig winnares Nederlands Militair Kampioenschap (NMK) wielrennen

zakelijkemogelijkheden_2

Sport en gezondheid is voor mij een leefstijl. Al ruim 20 jaar ben ik langebaanschaatser en ben dus veel met mijn lichaam bezig en vraag ik daar veel van. Daarnaast ben ik sinds een aantal jaar ook training gaan geven. Een goede gezondheid is van groot belang, voor iedereen uiteraard. Mezelf fit houden doe ik dan ook door training, uitrusten / herstellen en met goede en gezonde voeding.

Ik ben in 2010 begonnen met het gebruiken van voedingssupplementen van WIN. Geweldige producten, waarmee ik mijn gezondheid en sportprestaties een boost heb gegeven. In een periode daarvoor merkte ik dat mijn immuunsysteem niet altijd goed was. Ik had regelmatig last van verkoudheden en keelontstekingen, dat is nadat ik ben begonnen met voedingssuppletie helemaal verdwenen, op een kleine verkoudheid na. Helaas stopte dit bedrijf met de specifieke sportproducten en onlangs is het bedrijf helemaal gestopt. Natuurlijk zijn er meer goede producten op de markt en weet ik inmiddels waar ik op moet letten bij het kiezen van optimale producten.

Inmiddels heb ik op het gebied van suppletie een nieuw product leren kennen, of eigenlijk gezegd een nieuwe stap in de ontwikkeling van voedingssuppletie. Het bedrijf LifeVantage heeft producten als Protandim Nrf2 en Nrf1, een gepatenteerd supplement met natuurlijke voedingsingrediënten die er samen voor zorgen het aantal vrije radicalen in je lichaam te neutraliseren. Vrije radicalen spelen een rol bij veroudering en bij het immuunsysteem. Ik ben zeer enthousiast over de producten en filosofie van LifeVantage. Meer informatie hierover op www.winterswellness.nl, mijn webshop voor deze producten.

Voor advies en begeleiding op het gebied van gezondheid en sport kunt u mij ook benaderen. Meer informatie hierover vind u bij “Diensten en activiteiten“.