Zakelijke mogelijkheden

renske-winters

Renske Winters

Financiële balans

Voor iedereen en zeker ook voor sporters is het prettig om financieel niet alleen afhankelijk te zijn van jezelf. Je leeft immers niet om te werken, maar je werkt om te leven. Alleen…. in de huidige tijd is het haast ondoenlijk om wél de dingen te kunnen doen die je wilt, zonder fulltime te hoeven werken. Uiteraard is werk hebben en daarmee het salaris verdienen heel fijn, maar het kan ook anders! Dat heb ik leren kennen door Netwerkmarketing.

Anders dan traditioneel (uren ruilen voor geld), is zorgen dat je samen in en met een groep omzet creëert en daarover uitbetaald worden. Je inkomen is zo niet alleen afhankelijk van jouw inzet. Als jij bouwt aan je netwerk, kun je daar de rest van je leven over uitbetaald krijgen. En dat kan starten vanaf vandaag! Ik heb altijd in teamverband deze manier van ondernemen kunnen doen. Waarbij ik gebruik kan maken van de tijd, kennis en ervaring van mijn collega-ondernemers. Omdat ik wilde blijven sporten kon ik natuurlijk niet fulltime iets gaan doen. Zelf kunnen blijven sporten, mét inkomsten, niet alleen uit een baan of uit een onderneming. Zo betaal ik volledig zelf alle kosten die mijn sport met zich meebrengen. Alle materialen, kleding, trainingen, trainingskampen, wedstrijden, in binnen- en buitenland, vervoerskosten. Daarnaast heb ik ook nog mijn eigen huishouding uiteraard.

Wat voor mij werkt, kan ook voor iemand anders zo werken, sporter of niet sporter. Het gaat om de wil om iets te bereiken, dat kan ook zijn; meer vrije tijd om de dingen te kunnen doen waar jij waarde aan hecht.

Netwerkmarketing! -> inkomsten creëren, voor nu en voor je toekomst.

Met netwerkmarketing gaat er een product naar de markt vanuit een moederbedrijf via aangesloten distributeurs. Daar staat dan een verdienmodel tegenover. Het moederbedrijf waar ik mee samenwerk is LifeVantage. Een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van gezondheid, met gepatenteerde, wetenschappelijk onderbouwde producten. LifeVantage is een beursgenoteerd bedrijf (Nasdaq). Via www.winterswellness.nl kom je op mijn distributeurspagina.

Renske Winters