Nrf2; voeding en de kracht van synergie

Veel mensen gebruiken tegenwoordig wel mulit-vitamines, anti-oxidanten. Los van de kwaliteit en samenstelling, er is ook een krachtigere manier om je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Je lichaam kan namelijk ook zelf anti-oxidanten aanmaken. Dit heet het Nrf2 systeem.

Het product Protandim, nieuw op de Europese markt, is een natuurlijk voedingsproduct, dusdanig samengesteld dat het je Nrf2 systeem optimaliseert. Het is de kracht van de synergie, het totaal van deze ingrediënten is vele malen meer dan de optelsom van de individuen. 

Anti-oxidanten heb je nodig om je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen, voor je herstel en om gezond te blijven / gezond oud te worden (cel- en dna schade tegen te gaan). Vrije radicalen krijgen we allemaal binnen  (eten, vervuilde lucht). Dit heeft invloed op ons verouderingsproces. De verhouding tussen anti-oxidanten en vrije radicalen in ons lichaam moet in evenwicht blijven, om oxidatieve stress te voorkomen.  Oxidatieve stress kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen, ziektes en aandoeningen.

Er is veel te vinden op wetenschappelijke platforms. Google eens, of kijk eens op PubMed voor de wetenschappelijke onderbouwing van Nrf2, Protandim Nrf2

Protandim Nrf2 (en andere producten) vind je op mijn webshop winterswellness.nl